logo
Billede 1 Medium
Billede 2 Medium

Spildevand fra krydstogtsskibe i Københavns Havn

Krydstogtskibene i Københavns Havn afleverer nu spildevand direkte til rensningsanlægget på Lynetten. Det er Aquagain der står bag projektet og den færdige løsning i samarbejde med hovedentreprenør og bygherres rådgiver. Nu kan tre krydstogsskibe aflevere deres spildevand, på én gang, og gøre det 100 % lugtfri. Aquagains spildevandsanlæg i Københavns Havn har stor kapacitet og kan modtage spildevand fra 3 krydstogtskibe samtidigt. Systemet kan modtage to døgns produktion af spildevand pr. skib, svarende til en samlet mængde på 6000 kubikmeter spildevand.

Når opgaven er håndtering af spildevand og slam, er Aquagain klar til at levere vigtig viden og solid erfaring med design og konstruktion, fremstilling og montering, samt servicering af effektive og miljørigtige anlæg.

Link til Dronningens indvielse

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om spildevandsbranchen

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding