logo
Torbensteffensen
Fredericia 1

Stærk produktudvikler til teknisk afdeling

Produktudvikling og CE-godkendelser er nogle af Torben Steffensens kompetencer. Torben (43 år) startede, som produktionsteknolog i Aquagains tekniske afdeling den 1. april 2022. Han har tidligere udviklet produkter til off shore industrien og senest tanke og filtreringsanlæg – kompetencerne er i orden.

Det er ikke kun Torbens kompetencer, der sikrede ham jobbet, hans personlighed og humor passer lige ind i afdelingen.

Torben kommer fra Tjæreborg, men flytter snart til Korskroen, hvor hans kone, tvillingedrenge på 12 år og datter på 8 år får god plads på en nedlagt landejendom. Her bliver der bl.a. plads til Torbens 8,5m sejlbåd, som han og ungerne sejler rundt i de sydfynske farvande med. De sejler uden Torbens kone, der bliver søsyg bare ved synet af båden.

Torben er i øvrigt ret habil på guitar og var i mange år en del af bandet DAD Jam, der spillede omtrent 50 koncerter årligt. I dag spiller han i bandet Wicked, hvor de skriver egne heavy rock sange.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet