logo
Chanettolsen Kontor
Kurtandresen Kontor

Teknisk afdeling vokser med 2 nye produktionsteknologer

Chanett Olsen startede som produktionsteknolog i vores tekniske afdeling den 3. oktober 2022.

Chanett har siden endt uddannelse i 2015 været forbi både fiskeindustrien, offshore og har frem til starten hos Aquagain arbejdet i spildevandsbranchen. Hun tiltræder altså med en god portion erfaring.

Hun har hurtige fingre - både på Pc’en og i frokostrummet. Chanett taler nemlig tegnsprog, da hun er hørehæmmet. Chanett bor i Tjæreborg sammen med sin mand og to børn på 2 og 4 år.

I fritiden er hun kreativ med håndarbejde, nyder madlavning og huserer i det lokale fitnesscenter sammen med veninderne.

Kurt Andresen konsoliderer teknisk afdeling med 24 års erfaring som produktionsteknolog, så selvom han er ny hos Aquagain, er han bestemt ikke uerfaren. Det glæder os, at han har valgt Aquagain.

Kurt bor i Holsted med sin kone og 2 børn på 10 og 12 år på en nedlagt landejendom, hvor han har rig lejlighed til at anvende sin tekniske viden, for her er altid vedligeholdelsesopgaver at kaste sig over.

Det er ikke tilfældigt, at Kurt bor på en landejendom; Kontakten til naturen er vigtig for hans velbefindende, hvorfor han også har en fast aftale flere gange ugentligt med en flok kammerater, om lange gåture ad forskellige naturskønne ruter. Det gode ved lange gåture er jo også, at det giver god tid til at snakke sammen.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Ledige stillinger

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet