logo
Web Præs2 (1)
Web Præs1

Vi udvikler os – hjemmesiden følger med

Det er nok ikke lige alle vores kunder, der tænker over, at den virksomhed, der i dag har betydelige markedsandele og håndterer meget omfattende og komplekse projekter, for omtrent 65 år siden var en enkeltmandsvirksomhed.

Iværksætteri, ekspanderen og udvikling er en del af vores rejse og vores DNA.

Aquagain udvikler sig proaktivt og derfor er der truffet en strategisk beslutning om et øget fokus på, at vores kommunikation skal lette vores kunders og samarbejdspartneres tilgang til viden om Aquagain, vores forretningsområder og produkter.

I denne proces er det naturligt med en opdatering af vores hjemmeside. Bare rolig, vi har ikke ændret alt det der fungerede godt, men der er skruet op for informationsniveauet og det er blevet lettere tilgængeligt.

Særligt har vi lagt mange kræfter i, at I let skal kunne finde frem til dybdegående viden om relevante produkter fra vores egen produktion - og fra HUBER, Jäger Umwelt-technik og Hermann Träxler, hvis produkter vi forhandler eksklusivt i Danmark. Der er nu også mulighed for direkte bestilling af originale reservedele.

Med opdateringen følger endelig muligheden for at tilmelde sig vores nyhedsmail – et ønske vi har haft i lang tid. Vi glæder os til at kunne dele ud af vores viden om processer, maskiner og erfaringer fra spændende og udfordrende projekter.

Vi inviterer jer indenfor på den opdaterede hjemmeside – vi er helt sikre på, at I vil finde spændende nyt, når I kigger jer lidt omkring.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains kommunikation

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet