logo
Maerkning
Maerkning 2

Vores høje kvalitet er nu synligt

Aquagain deltagere i større og større samt mere komplekse projekter, både nationalt og internationalt. Dette betyder, at kravene til egenkontrol aldrig har været mere essentiel end nu.

Derfor foretages der inspektion og kontrol af alle emner der indgår i et projekt, hvortil emnerne nu også mærkes med producentnavn, svejsers initialer og initialer på den person som har foretaget kontrollen af emnet samt emnets varenummer (identifikationsnummer).

Dette betyder, at der er sporbarhed til alt bagvedliggende dokumentation som, materialecertifikater, svejsecertifikater, WPS og WPQR, dokumenteret målkontrol samt eventuelle svejsekontroller udført af tredjepart.

Dette ser vi som en win-win situation, da køber uanset geografisk placering, kan genbestille reservedele ud fra varenumret, nemt og ligetil, samt det sikre os, at vi altid leverer korrekte emner første gang.

Vores mærkning sikre din kvalitet.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden sprængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om Aquagains produkter

- Ring til os, så hjælper vi gerne

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet