logo
IMG 1671
IMG 1670

Vores lærling lyser op i ny kampagnefilm

Jer, der kender os, ved, at vi tager det meget alvorligt at udlære nye dygtige smede. Hvert år tager vi nye lærlinge ind i vores team, og vi har altid mellem 5 og 7 lærlinge under uddannelse, der arbejder hårdt for at mestre smedehåndværket.

Derfor var det heller ikke en svær beslutning at sige ja, da Industriens Uddannelser og bureauet MUST henvendte sig til os med muligheden for at deltage i en inspirerende kampagnefilm, der fokuserer på smedeuddannelsen og de fantastiske muligheder, den tilbyder.

I kampagnefilmen, der lanceres i nærmeste fremtid, vil I møde vores talentfulde EUX-lærling, Søren Dybbroe Thews, der lyser op i projektet. Søren repræsenterer ikke kun os, men også fremtiden for smedehåndværket. Vi er utroligt stolte af hans engagement og dedikation til at udforske smedehåndværket.

Hold øje med lanceringen af den spændende kampagnefilm, der inspirerer og motiverer kommende smede til at forfølge deres drømme og blive en del af vores stærke faglige fællesskab.

Vær på forkant - modtag nyhedsbrev

- og få omtrent 1 nyhedsbrev om måneden spængfyldt med viden og erfaringer fra branchen, der kan gøre en forskel hos dig.

Tak for din tilmelding

Nyhedsbrev

Vil du vide mere om elev- og lærepladser

- Ring til os, så hjælper vi gerne

Martin Schytte Kronborg Laursen 500X500

Martin Schytte Kronborg Laursen

Mobil: +45 2892 6649

mskl@aquagain.dk

HOV! Vent lige lidt...

Vil du have GRATIS viden, der kan være vigtig for dig og din virksomhed? Tilmeld dig nyhedsbrevet, der er sprængfyldt med vores erfaringer og viden om nyt i branchen.

Tak for din tilmelding

Søg på websitet